Useful resources
Amstelveen Housing Amsterdam Housing Apartment Amsterdam FM Housing
BM Housing Daewoo Chrysler Voyager Mitsubishi
Vijzelgracht Expate Furnished Apartments Naarderbos
Naarderwoonbos Gooimeer Hoofddorp Housing Logcabin
Loomax MP3 Amstelveen Volendam Boat Volendam
Rental Sites Sicillie Uithoorn Wijkplaats
Rijsenhout Accommodation Kapsalon de Hoofdzaak Pashmina's
The Real Estate Agency Culinarium Wijkplaats 56 Stalpertstraat
Vakantie Bali Fred 60 Galerij Kniechirurgie
DS Maurits FS Maurits    
 
Waar gaan we dit jaar naar toe? Over diverse regio's en steden is in Nederland al veel bekend. Wie heeft immers geen beeld van de meren, Toscana, Venezia, Roma of Firenze? Dat ItaliŽ nog veel meer mooie plekjes kent, zal je ongetwijfeld niet verbazen. AlleenÖonbekend maakt onbemind, zeggen we hier wel 'ns. Wist je bijvoorbeeld dat het zuiden van ItaliŽ soms lijkt op de foto's die je kent uit het CaraÔbische gebied? Of dat je in Aosta fantastisch kunt skiŽn? Door op een van de regioni in de onderstaande kaart te klikken of de onderstaande alfabetische lijst te raadplegen kun je alvast een voorproefje nemen op je vakantie of namijmeren over de streek waar je al eens bent geweest! Ben je op zoek naar touroperators, raadpleeg dan de handige overzichtspagina of kijk in het overzicht accommodaties per regione. Italie, reizen, kamperen, como, venetiŽ, majore, lago, garda, florence, cinque terre, levanto, genua, elba, sicilie, etna, vesuvius, proseco

ItaliŽ, officieel de Italiaanse Republiek (Italiaans: Repubblica Italiana), is een land in Zuid-Europa, behorend tot de Europese Unie. Aan de noordelijke grenzen liggen Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en SloveniŽ. De rest van de "laars", zoals het land vanwege de vorm wordt genoemd, wordt omringd door de Tyrreense Zee, de Middellandse Zee, de Ionische Zee en de Adriatische Zee. De eilanden SiciliŽ, SardiniŽ en Elba en een reeks kleinere eilanden behoren eveneens tot ItaliŽ.

De hoofdstad van ItaliŽ is Rome (Roma). Daarin bevindt zich het onafhankelijke Vaticaanstad waarvan de paus het hoofd is. Een tweede onafhankelijke enclave binnen de Italiaanse grenzen is San Marino, vlakbij de badplaats Rimini aan de oostkust. Andere belangrijke steden zijn Milaan (Milano), Turijn (Torino), Genua (Genova), VenetiŽ (Venezia), Florence (Firenze), Bologna, Verona, Napels (Napoli), Ancona, Bari, Messina en Palermo (de hoofdstad van SiciliŽ).


 

Verkeersbureau's

U bent op zoek naar de ideale reisbestemming

                          Dan bent u prima bediend door naar het verkeerbureau van het betreffende land of gebied te surfen

  Verkeersbureau's Duits verkeersbureau    Frans verkeersbureau    Italiaans verkeersbureau

 

Volg de gids
Feesten & manifestaties
Frankrijk algemeen
Stedentrips
Korte vakantie
Cultuur en musea
Levenkunst & Wijn
Natuur
Naturisme
Zee en strand
Golf
Vakantiedorpen
Wellness
Tropische eilanden
Jongeren
Gay friendly
Riviertoerisme
Bergen
Industrieel toerisme
Gehandicapten
Religieus toerisme
Zakenreizen

Parijs, Dordonge, Bretagne, Normandie, Biscaje, Lille, Nice, Cote Azur, Cannes, Metz,Provence

Frankrijk, officieel de Franse Republiek, is een land in West-Europa en qua oppervlakte het op ťťn na grootste land dat volledig binnen Europa ligt. Frankrijk ligt tussen het Kanaal, de Atlantische Oceaan en de Golf van Biskaje (in het westen), BelgiŽ en Luxemburg (in het noorden), Duitsland, Zwitserland en ItaliŽ (in het oosten) en Spanje, Andorra, de Middellandse Zee en Monaco in het zuiden. Ook het eiland Corsica in de Middellandse Zee, behoort tot Frankrijk. De hoofdstad van Frankrijk is Parijs, verreweg de grootste stad van het land
 

 

Aanbiedingen
Actieve vakanties
Culinair Duitsland
Cultureel Duitsland
Duitse deelstaten
Familievakanties
Gay en Lesbian
Groepsreizen
Hotel/Vakantiewoning boeken
Individueel op reis
Jongerenpagina
Kamperen
Korte vakanties
Muziekland Duitsland
Natuur- en Nationale Parken
Oranjeroute
Praktische (reis)informatie
Pret- en attractieparken
Reistips voor u!
Reizen met een handicap
Sportland Duitsland
Steden
Vakantie op de boerderij
Veel gestelde vragen
Waterland Duitsland
Wellness & Verwenvakanties
Wintersport & bergen

DŁsseldorf, Berlijn, Hessen, Brandenburg, Vorpommern, Sylt, RŁggen, Schwarzwald, Beieren, Oktoberfest, MŁnchen,Brandenburg, Schwaben, Heidelberg, Alpen, Hotel, Camping, ADAC, Reizen, Kamperen

Duitsland, officieel Bondsrepubliek Duitsland, is een West-Europese staat en wordt gevormd door een federatie van 16 deelstaten, in het Duits Bundeslšnder of Lšnder (ev. Land) geheten.

Het is gelegen in Midden-Europa en grenst in het noorden aan de Oostzee, de Noordzee en Denemarken, in het oosten aan Polen en TsjechiŽ, in het zuiden aan Oostenrijk en Zwitserland en in het westen aan Frankrijk, het Groothertogdom Luxemburg, BelgiŽ en Nederland.

Duitsland heeft met 82.411.000 inwoners na Rusland de grootste bevolking van alle Europese landen. Het is een belangrijk lid van de Europese Unie en de economische, politieke en militaire organisaties in Europa.

 

Or mail us directly: