Welkom bij Kinhem.


Terug naar Homepage
Assortiment
Verkooppunten
Beleef Kinhembieren
Contact

Welkom bij Kinhem.

Kinhem

Nieuws!

Ruine van Brederode

Nieuws!

Kinhembier is op het ogenblik niet overal verkrijgbaar in verband met de drukte op de biermarkt. De wachttijden tussen de brouwsels zijn erg groot doordat de tanks die gehuurd moeten worden bijna altijd vol zijn . Daarom gaat Kinhem investeren in eigen ketels en tanks. E.e.a. gaat niet over één nacht ijs, maar de eerste onderdelen zijn al besteld.

Brouwerij Kinhem.

Kinhem is de Frankische naam voor Kennemer. Kinhem is een kleine huisbrouwerij in IJmuiden waar de recepten op kleine schaal ontwikkeld worden. De grotere brouwsels worden in gehuurde ketels gebrouwen van klein Duimpje en de Noord Hollandse Bierbrouwerij. Binnenkort beschikt Kinhem ook over een eigen ketel om op 200 literschaal te brouwen tussen de grotere brouwsels door. Dit geeft wat meer ruimte voor experimentele bieren en minder wachttijd.

De passie voor het vak.

De passie voor het vak is één van de peilers voor de heerlijke smaak van het Kinhembier. Zo ook de natuurlijke Ingrediënten die gebruikt worden, en de bereidingswijze van dit prachtige natuurbier: Geen pasteurisatie, centrifugatie en filtering om zodoende de volle smaak van dit bier optimaal in het flesje te krijgen. De bieren die worden gebrouwen zullen worden aangeboden in de regio Kennemerland en omstreken.